Torna a l'inici

Estàs a: Caminada de Gósol > Caminades anteriors

La Caminada | Com arribar  | Caminades anteriors   | Colˇlaboradors  | Gósol    | Contactar  |

4a Caminada - 1991

Caminar per la Vall de Gósol, amb la presencia sempre evident del Pedraforca; descubrir indrets desconeguts en una de les zones preferides de les nostres excursions; fer una passejada amb els amics de sempre i alguns de nous, envoltats d’una vegetació agraïda; caminar sense presses ni controls horaris, pel simple plaer de fer-ho… 

Podríem trovar una llarga llista de motius que servirien com excusa per justificar la nostra participación en aquesta IV Caminada de la Vall de Gósol.

 

Alguna cosa especial, però, ha de tenir perquè excursionistes com els de l’A.E. Talaia de Vilanova i la Geltrú, que poquíssims diumenges a l’any es queden a casa, recorrent sempre la nostra geografía, tinguin ben destacada a la seva agenda la data d’aquesta caminada, i que després, durant dies , sigui el motiu de la majoria de comentaris, tots d’allò més agradables.

 

Aquest any des de dalt de Costafreda, podrem retrobar, potser un angle inèdit, la Serra del Cadí i el Pedraforca, aquestes muntanyes tan familiars, amb el poble de Josa al fons, i a la vegada podrem recordar tants moments viscuts amb intensitat al seu entorn.

 

Sabem l’esforç que representa l’organització d’una activitat d’aquestes característiques i reconeixem l’esforç i la il·lusió que s’hi ha posat perquè l’excursió sigui un dia ple de records agradables, i és potser per això que no ens perdrem aquesta caminada. No ens ve de nou, però, a Gósol sempre ens hi hem sentit acollits.

 

Bona excursió!

 

Agrupació Excursionista Talaia

Vilanova i la Geltrú