Torna a l'inici

Estàs a: Caminada de Gósol > Caminades anteriors

La Caminada | Com arribar  | Caminades anteriors   | Colˇlaboradors  | Gósol    | Contactar  |

13a Caminada - 2000

Ecologisme, Romanticisme

        Nostalgia del passat

                Associacionisme, esport

                        Salut, Nacionalisme

                                Descoberta de l’entorn

                                        Aventura...................       LA CAMINADA

 

 

Hi ha, i en trobariem moltes més, raons que fan aplegar mil persones per caminar en un lloc, i en un dia concret. També moltes raons per aquells que durant l’any treballen  en l’organització de la Caminada de la Vall de Gósol. Tots som diferents i les motivacions també. I això, aquesta pluralitat ens enriqueix. 

 

 

Algú mogut per l’individualisme, que també ens caracteritza als mediterranis, o aquelles ganes de ser exclussiu o diferent, podria dir; jo prefereixo caminar sol, tranquil i sense pagar.

 

Però un cop acabada la festa, després d’haver menjat i begut als avituallaments, de rebre un record a la plaça i d’haver compartit un bon dia amb tots, quan tot s’acaba, quan tot torna a la normalitat, quelcom queda. A diferència d’altres esdeveniments, després de la caminada i gràcies a la caminada, ara tenim tota una terenyina de camins recuperats i arranjats al voltant de Gósol per passejar quan volguem i una bona senyalització. També es restauren i es retolen fonts de les contrades gosolanes, així com les plaques dels carrers de la vila.

 

Aquest desbrossament i despedreguement dels nostres camins realitzat de forma voluntària per uns i completada de forma professional per altres, a fi que perdurin en el temps ; tan sols és possible gràcies a la tasca dels Amics de la Caminada Popular de la Vall de Gósol, i de tots aquells que hi participen.

 

GRÀCIES A TOTS I FINS  LA PROPERA!

                                                                    RECORDEU, AL JULIOL

 

                                                                      Guillem Quer Pera

Membre de l'Associació de Guies del 

Parc Natural Cadí Moixeró, Gósol